Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 35g251kcal0.4g0.1g28.1g0g
Sokeri 24g95kcal0g23.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g139kcal4.1g28.3g0.5g1.4g
Siirappi 5.5g17kcal0g4.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g1003kcal9g112g57.2g2.8g
Valittu annoskoko104g501kcal4.5g56g28.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna52g251kcal2.3g28g14.3g0.7g
Arvot/100g100g482kcal4.3g53.8g27.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579