Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 39g282kcal0.5g0.2g31.6g0g
Sokeri 26g107kcal0g26.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g156kcal4.6g31.8g0.5g1.6g
Siirappi 6.2g19kcal0g4.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana234g1128kcal10.2g126g64.2g3.2g
Valittu annoskoko117g564kcal5.1g63g32.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna59g282kcal2.6g31.5g16.1g0.8g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.8g27.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579