Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 43g313kcal0.5g0.2g35.1g0g
Sokeri 29g119kcal0g29.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 51g173kcal5.1g35.4g0.6g1.8g
Siirappi 6.9g21kcal0g5.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g1253kcal11.2g140g71.4g3.6g
Valittu annoskoko130g627kcal5.6g70g35.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna65g313kcal2.8g35g17.9g0.9g
Arvot/100g100g482kcal4.3g53.8g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579