Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 500g3627kcal5.9g2g406.5g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 585g2007kcal59.6g409.5g7g20.5g
Siirappi 80g241kcal0.1g59.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3010g14511kcal131.2g1621g827g41g
Valittu annoskoko1505g7256kcal65.6g810.5g413.5g20.5g
Annoskoko puolitettuna753g3628kcal32.8g405.3g206.8g10.3g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.9g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579