Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 8.6g63kcal0.1g0g7g0g
Sokeri 5.9g24kcal0g5.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Siirappi 1.4g4.2kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g251kcal2.2g28g14.2g0.8g
Valittu annoskoko26g125kcal1.1g14g7.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g63kcal0.6g7g3.6g0.2g
Arvot/100g100g482kcal4.2g53.8g27.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579