Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 125g907kcal1.5g0.5g101.6g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g502kcal14.9g102.4g1.8g5.1g
Siirappi 20g60kcal0g14.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana752g3628kcal32.8g405.2g206.8g10.2g
Valittu annoskoko376g1814kcal16.4g202.6g103.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna188g907kcal8.2g101.3g51.7g2.6g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.9g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579