Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 22g157kcal0.3g0.1g17.6g0g
Sokeri 15g60kcal0g14.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g87kcal2.6g17.7g0.3g0.9g
Siirappi 3.5g10kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g627kcal5.8g70.2g35.8g1.8g
Valittu annoskoko65g313kcal2.9g35.1g17.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna33g157kcal1.5g17.6g9g0.5g
Arvot/100g100g481kcal4.5g53.9g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579