Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 26g188kcal0.3g0.1g21.1g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g104kcal3.1g21.2g0.4g1.1g
Siirappi 4.1g13kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g752kcal6.8g84g43g2.2g
Valittu annoskoko78g376kcal3.4g42g21.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g188kcal1.7g21g10.8g0.6g
Arvot/100g100g483kcal4.4g53.9g27.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579