Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 30g219kcal0.4g0.1g24.6g0g
Sokeri 21g83kcal0g20.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g121kcal3.6g24.8g0.4g1.2g
Siirappi 4.8g15kcal0g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g877kcal8g98g50g2.4g
Valittu annoskoko91g439kcal4g49g25g1.2g
Annoskoko puolitettuna46g219kcal2g24.5g12.5g0.6g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.8g27.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579