Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g10g60kcal2.1g0.7g5.4g0g
Soijajauhot, Soyolk7.5g30kcal2.9g1.2g1.5g0.9g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 3g20kcal0.8g0.2g1.7g0.4g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g27g34kcal1.1g1.4g2.7g0g
Fiber husk (1rkl=10g)2g0.2kcal0g0g0g1.7g
Vehnälese 3g6.8kcal0.4g0.5g0.1g1.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa50g150kcal11.5g0g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g719kcal47.2g10.8g53.4g8.2g
Valittu annoskoko142g360kcal23.6g5.4g26.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna71g180kcal11.8g2.7g13.4g2.1g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.8g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035