Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g120g720kcal25.2g7.9g64.8g0g
Soijajauhot, Soyolk90g360kcal35.1g14.4g18g10.8g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g440g629kcal55g1.3g45.3g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 36g243kcal9.7g2.5g20.9g4.4g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g320g413kcal13.4g16.3g32g0g
Fiber husk (1rkl=10g)24g2.4kcal0.4g0g0.1g20.4g
Vehnälese 36g82kcal4.8g5.5g1.6g13.5g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa600g1800kcal138g0g138g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3412g8639kcal567.4g126g641.4g98.6g
Valittu annoskoko1706g4320kcal283.7g63g320.7g49.3g
Annoskoko puolitettuna853g2160kcal141.9g31.5g160.4g24.7g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035