Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g15g90kcal3.1g1g8.1g0g
Soijajauhot, Soyolk11g45kcal4.4g1.8g2.2g1.3g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 4.5g30kcal1.2g0.3g2.6g0.6g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g40g52kcal1.7g2g4g0g
Fiber husk (1rkl=10g)3g0.3kcal0g0g0g2.5g
Vehnälese 4.5g10kcal0.6g0.7g0.2g1.7g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa75g225kcal17.2g0g17.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g1079kcal70.8g15.8g80g12.2g
Valittu annoskoko213g539kcal35.4g7.9g40g6.1g
Annoskoko puolitettuna107g270kcal17.7g4g20g3.1g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035