Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g25g150kcal5.2g1.6g13.5g0g
Soijajauhot, Soyolk19g75kcal7.3g3g3.7g2.2g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g92g131kcal11.4g0.3g9.4g0g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.1g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 7.5g51kcal2g0.5g4.3g0.9g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g67g86kcal2.8g3.4g6.7g0g
Fiber husk (1rkl=10g)5g0.5kcal0.1g0g0g4.2g
Vehnälese 7.5g17kcal1g1.2g0.3g2.8g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa125g375kcal28.7g0g28.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g1798kcal117.8g26.2g133.2g20.2g
Valittu annoskoko355g899kcal58.9g13.1g66.6g10.1g
Annoskoko puolitettuna178g449kcal29.5g6.6g33.3g5.1g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035