Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g30g180kcal6.3g2g16.2g0g
Soijajauhot, Soyolk23g90kcal8.8g3.6g4.5g2.7g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 9g61kcal2.4g0.6g5.2g1.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g80g103kcal3.4g4.1g8g0g
Fiber husk (1rkl=10g)6g0.6kcal0.1g0g0g5.1g
Vehnälese 9g21kcal1.2g1.4g0.4g3.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa150g450kcal34.5g0g34.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana853g2160kcal141.8g31.6g160.2g24.8g
Valittu annoskoko427g1080kcal70.9g15.8g80.1g12.4g
Annoskoko puolitettuna213g540kcal35.5g7.9g40.1g6.2g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035