Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g35g210kcal7.3g2.3g18.9g0g
Soijajauhot, Soyolk26g105kcal10.2g4.2g5.2g3.1g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g128g183kcal16g0.4g13.2g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 11g71kcal2.8g0.7g6.1g1.3g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g93g120kcal3.9g4.8g9.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)7g0.7kcal0.1g0g0g5.9g
Vehnälese 11g24kcal1.4g1.6g0.5g3.9g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa175g524kcal40.2g0g40.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana994g2517kcal165g36.8g186.8g28.6g
Valittu annoskoko497g1259kcal82.5g18.4g93.4g14.3g
Annoskoko puolitettuna249g629kcal41.3g9.2g46.7g7.2g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035