Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g40g240kcal8.4g2.6g21.6g0g
Soijajauhot, Soyolk30g120kcal11.7g4.8g6g3.6g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g147g210kcal18.3g0.4g15.1g0g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 12g81kcal3.2g0.8g7g1.5g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g107g137kcal4.5g5.4g10.7g0g
Fiber husk (1rkl=10g)8g0.8kcal0.1g0g0g6.8g
Vehnälese 12g27kcal1.6g1.8g0.5g4.5g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa200g599kcal45.9g0g45.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1136g2876kcal188.8g41.6g213.6g33g
Valittu annoskoko568g1438kcal94.4g20.8g106.8g16.5g
Annoskoko puolitettuna284g719kcal47.2g10.4g53.4g8.3g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035