Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g45g270kcal9.4g3g24.3g0g
Soijajauhot, Soyolk34g135kcal13.1g5.4g6.7g4g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g165g236kcal20.6g0.5g17g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 14g91kcal3.6g0.9g7.8g1.7g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g120g155kcal5g6.1g12g0g
Fiber husk (1rkl=10g)9g0.9kcal0.1g0g0.1g7.6g
Vehnälese 14g31kcal1.8g2.1g0.6g5.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa225g674kcal51.7g0g51.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g3236kcal212.2g47.4g240.4g37g
Valittu annoskoko639g1618kcal106.1g23.7g120.2g18.5g
Annoskoko puolitettuna320g809kcal53.1g11.9g60.1g9.3g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035