Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g5g30kcal1g0.3g2.7g0g
Soijajauhot, Soyolk3.7g15kcal1.5g0.6g0.7g0.4g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.5g10kcal0.4g0.1g0.9g0.2g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g13g17kcal0.6g0.7g1.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1g0.1kcal0g0g0g0.8g
Vehnälese 1.5g3.4kcal0.2g0.2g0.1g0.6g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa25g75kcal5.7g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g360kcal23.6g5.2g26.6g4g
Valittu annoskoko71g180kcal11.8g2.6g13.3g2g
Annoskoko puolitettuna36g90kcal5.9g1.3g6.7g1g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035