Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 143g41kcal1.4g6.6g0.4g2.6g
Bataatti, kuorittu 169g137kcal2.7g28.4g0.1g5.1g
Palsternakka 45g29kcal0.2g5.3g0.2g2g
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Herkkusieni 169g27kcal3.5g0.5g0.6g2.5g
Karjalanpaisti atria 700g263g420kcal49.9g0g24.2g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala8.3g23kcal1.7g0.4g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3318g1410kcal122.2g91g54.8g28.4g
Valittu annoskoko1659g705kcal61.1g45.5g27.4g14.2g
Annoskoko puolitettuna830g353kcal30.6g22.8g13.7g7.1g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472