Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 190g55kcal1.9g8.7g0.6g3.4g
Bataatti, kuorittu 225g182kcal3.5g37.9g0.1g6.7g
Palsternakka 60g38kcal0.3g7.1g0.2g2.7g
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Herkkusieni 225g36kcal4.7g0.7g0.7g3.4g
Karjalanpaisti atria 700g350g560kcal66.5g0g32.2g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala11g31kcal2.2g0.5g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4422g1879kcal162.8g121.2g72.6g38g
Valittu annoskoko2211g940kcal81.4g60.6g36.3g19g
Annoskoko puolitettuna1106g470kcal40.7g30.3g18.2g9.5g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472