Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 238g69kcal2.4g10.9g0.7g4.3g
Bataatti, kuorittu 281g228kcal4.4g47.4g0.1g8.4g
Palsternakka 75g48kcal0.4g8.9g0.3g3.4g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Herkkusieni 281g45kcal5.9g0.8g0.9g4.2g
Karjalanpaisti atria 700g438g700kcal83.2g0g40.3g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala14g39kcal2.8g0.7g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1251g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5530g2350kcal204g151.8g91g47.6g
Valittu annoskoko2765g1175kcal102g75.9g45.5g23.8g
Annoskoko puolitettuna1383g588kcal51g38g22.8g11.9g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472