Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 285g82kcal2.9g13.1g0.9g5.1g
Bataatti, kuorittu 338g273kcal5.3g56.8g0.2g10.1g
Palsternakka 90g57kcal0.5g10.6g0.4g4.1g
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Herkkusieni 338g54kcal7.1g1g1.1g5.1g
Karjalanpaisti atria 700g525g840kcal99.8g0g48.3g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala17g46kcal3.3g0.8g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6636g2821kcal244.6g182g109.4g57.2g
Valittu annoskoko3318g1410kcal122.3g91g54.7g28.6g
Annoskoko puolitettuna1659g705kcal61.2g45.5g27.4g14.3g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472