Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 333g96kcal3.3g15.3g1g6g
Bataatti, kuorittu 394g319kcal6.2g66.3g0.2g11.8g
Palsternakka 105g67kcal0.5g12.4g0.4g4.7g
Purjosipuli 105g24kcal1.9g2.5g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Herkkusieni 394g63kcal8.3g1.2g1.3g5.9g
Karjalanpaisti atria 700g613g980kcal116.4g0g56.4g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala19g54kcal3.9g1g3.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1751g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7742g3290kcal285g212.6g127.4g66.6g
Valittu annoskoko3871g1645kcal142.5g106.3g63.7g33.3g
Annoskoko puolitettuna1936g823kcal71.3g53.2g31.9g16.7g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472