Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 380g110kcal3.8g17.5g1.1g6.8g
Bataatti, kuorittu 450g364kcal7.1g75.8g0.2g13.5g
Palsternakka 120g76kcal0.6g14.2g0.5g5.4g
Purjosipuli 120g28kcal2.2g2.9g0.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Herkkusieni 450g72kcal9.5g1.4g1.5g6.8g
Karjalanpaisti atria 700g700g1121kcal133.1g0g64.4g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala22g62kcal4.4g1.1g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2001g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8848g3761kcal326g243g145.4g76.2g
Valittu annoskoko4424g1880kcal163g121.5g72.7g38.1g
Annoskoko puolitettuna2212g940kcal81.5g60.8g36.4g19.1g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472