Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 428g123kcal4.3g19.7g1.3g7.7g
Bataatti, kuorittu 507g410kcal8g85.2g0.3g15.2g
Palsternakka 135g86kcal0.7g15.9g0.5g6.1g
Purjosipuli 135g31kcal2.4g3.2g0.3g2.8g
Sipuli (kuorittu)203g55kcal2.6g9.7g0.4g3.4g
Herkkusieni 507g81kcal10.6g1.5g1.7g7.6g
Karjalanpaisti atria 700g788g1261kcal149.7g0g72.5g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala25g69kcal5g1.2g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2251g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9954g4231kcal366.6g272.8g164g85.6g
Valittu annoskoko4977g2115kcal183.3g136.4g82g42.8g
Annoskoko puolitettuna2489g1058kcal91.7g68.2g41g21.4g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472