Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 475g137kcal4.8g21.9g1.4g8.6g
Bataatti, kuorittu 563g456kcal8.8g94.7g0.3g16.9g
Palsternakka 150g96kcal0.8g17.7g0.6g6.8g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Herkkusieni 563g90kcal11.8g1.7g1.9g8.4g
Karjalanpaisti atria 700g875g1401kcal166.3g0g80.5g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala28g77kcal5.5g1.4g5.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2501g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11060g4701kcal407.2g303.6g182g95.4g
Valittu annoskoko5530g2350kcal203.6g151.8g91g47.7g
Annoskoko puolitettuna2765g1175kcal101.8g75.9g45.5g23.9g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472