Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 760g219kcal7.6g35g2.3g13.7g
Bataatti, kuorittu 900g729kcal14.1g151.5g0.4g27g
Palsternakka 240g153kcal1.2g28.3g1g10.8g
Purjosipuli 240g55kcal4.3g5.8g0.5g5g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Herkkusieni 900g143kcal18.9g2.7g3g13.5g
Karjalanpaisti atria 700g1400g2240kcal266g0g128.8g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala44g123kcal8.8g2.2g8.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17688g7518kcal651.2g485.6g291g152.2g
Valittu annoskoko8844g3759kcal325.6g242.8g145.5g76.1g
Annoskoko puolitettuna4422g1880kcal162.8g121.4g72.8g38.1g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472