Suklaa-tuorejuustokakku

POHJA

10 Digestive-keksiä
2 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
50 g sulatettua margariinia

1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!).

2. Murskaa keksit.

3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon.

4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle.

SUKLAATÄYTE

100 g taloussuklaata
200 g vanilliinituorejuustoa (Sunnuntai)
2,5 dl Creme Vanillaa
½ dl tomusokeria
¼ dl mehua
4 liivatelehteä

1. Sulata taloussuklaa mikrossa (Varo kuumentamasta liikaa, ettei mene rakeiseksi!).

2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon.

4. Lisää tomusokeri ja hieman jäähtynyt sulatettu suklaa.

5. Kuumenna mehu ja lisää siihen puristetut liivatelehdet.

6. Kaada mehu suklaaseoksen joukkoon.

7. Kaada täyte keksipohjan päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g91g407kcal7g61.6g14.5g3.3g
Sokeri 15g59kcal0g14.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 30g214kcal0.2g0.1g24.1g0g
Taloussuklaa, Fazer60g311kcal2.4g33.8g18.1g3.2g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g121g326kcal9.7g14.5g24.1g0g
Flora Vanilla 12%151g287kcal6.8g24.1g18.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g18g72kcal0g18.1g0g0g
Mehu, marli, vital 10 vitamiinia15g6kcal0.2g1.4g0.2g0g
Liivatelehti, gelatiini4.8g17kcal4.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g3437kcal60.8g345.8g198.2g13g
Valittu annoskoko510g1719kcal30.4g172.9g99.1g6.5g
Annoskoko puolitettuna255g859kcal15.2g86.5g49.6g3.3g
Arvot/100g100g337kcal6g33.9g19.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234980