Suklaa-tuorejuustokakku

POHJA

10 Digestive-keksiä
2 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
50 g sulatettua margariinia

1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!).

2. Murskaa keksit.

3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon.

4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle.

SUKLAATÄYTE

100 g taloussuklaata
200 g vanilliinituorejuustoa (Sunnuntai)
2,5 dl Creme Vanillaa
½ dl tomusokeria
¼ dl mehua
4 liivatelehteä

1. Sulata taloussuklaa mikrossa (Varo kuumentamasta liikaa, ettei mene rakeiseksi!).

2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon.

4. Lisää tomusokeri ja hieman jäähtynyt sulatettu suklaa.

5. Kuumenna mehu ja lisää siihen puristetut liivatelehdet.

6. Kaada mehu suklaaseoksen joukkoon.

7. Kaada täyte keksipohjan päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g106g475kcal8.1g71.8g16.9g3.8g
Sokeri 17g69kcal0g16.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 35g250kcal0.3g0.1g28.2g0g
Taloussuklaa, Fazer70g363kcal2.7g39.4g21.1g3.7g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g141g380kcal11.3g16.9g28.2g0g
Flora Vanilla 12%176g335kcal7.9g28.2g21.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g21g85kcal0g21.1g0g0g
Mehu, marli, vital 10 vitamiinia18g7kcal0.2g1.7g0.2g0g
Liivatelehti, gelatiini5.6g20kcal4.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g4010kcal70.6g403.4g231.4g15g
Valittu annoskoko595g2005kcal35.3g201.7g115.7g7.5g
Annoskoko puolitettuna297g1003kcal17.7g100.9g57.9g3.8g
Arvot/100g100g337kcal5.9g33.9g19.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234980