Suklaa-tuorejuustokakku

POHJA

10 Digestive-keksiä
2 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
50 g sulatettua margariinia

1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!).

2. Murskaa keksit.

3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon.

4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle.

SUKLAATÄYTE

100 g taloussuklaata
200 g vanilliinituorejuustoa (Sunnuntai)
2,5 dl Creme Vanillaa
½ dl tomusokeria
¼ dl mehua
4 liivatelehteä

1. Sulata taloussuklaa mikrossa (Varo kuumentamasta liikaa, ettei mene rakeiseksi!).

2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon.

4. Lisää tomusokeri ja hieman jäähtynyt sulatettu suklaa.

5. Kuumenna mehu ja lisää siihen puristetut liivatelehdet.

6. Kaada mehu suklaaseoksen joukkoon.

7. Kaada täyte keksipohjan päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g121g543kcal9.3g82.1g19.3g4.3g
Sokeri 19g78kcal0g19.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 40g286kcal0.3g0.2g32.2g0g
Taloussuklaa, Fazer81g414kcal3.1g45.1g24.1g4.3g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g161g435kcal12.9g19.3g32.2g0g
Flora Vanilla 12%201g382kcal9.1g32.2g24.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g24g97kcal0g24.1g0g0g
Mehu, marli, vital 10 vitamiinia20g8kcal0.2g1.9g0.2g0g
Liivatelehti, gelatiini6.4g23kcal5.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g4583kcal80.8g461.2g264.2g17.2g
Valittu annoskoko680g2292kcal40.4g230.6g132.1g8.6g
Annoskoko puolitettuna340g1146kcal20.2g115.3g66.1g4.3g
Arvot/100g100g337kcal5.9g33.9g19.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234980