Suklaa-tuorejuustokakku

POHJA

10 Digestive-keksiä
2 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
50 g sulatettua margariinia

1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!).

2. Murskaa keksit.

3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon.

4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle.

SUKLAATÄYTE

100 g taloussuklaata
200 g vanilliinituorejuustoa (Sunnuntai)
2,5 dl Creme Vanillaa
½ dl tomusokeria
¼ dl mehua
4 liivatelehteä

1. Sulata taloussuklaa mikrossa (Varo kuumentamasta liikaa, ettei mene rakeiseksi!).

2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon.

4. Lisää tomusokeri ja hieman jäähtynyt sulatettu suklaa.

5. Kuumenna mehu ja lisää siihen puristetut liivatelehdet.

6. Kaada mehu suklaaseoksen joukkoon.

7. Kaada täyte keksipohjan päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g136g611kcal10.5g92.3g21.7g4.9g
Sokeri 22g88kcal0g21.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 45g322kcal0.3g0.2g36.2g0g
Taloussuklaa, Fazer91g466kcal3.5g50.7g27.2g4.8g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g181g489kcal14.5g21.7g36.2g0g
Flora Vanilla 12%226g430kcal10.2g36.2g27.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g27g109kcal0g27.2g0g0g
Mehu, marli, vital 10 vitamiinia23g9kcal0.2g2.2g0.2g0g
Liivatelehti, gelatiini7.2g25kcal6.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g5156kcal90.8g518.8g297.4g19.4g
Valittu annoskoko765g2578kcal45.4g259.4g148.7g9.7g
Annoskoko puolitettuna383g1289kcal22.7g129.7g74.4g4.9g
Arvot/100g100g337kcal5.9g33.9g19.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234980