Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 333g211kcal10g16g11.7g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.3g8.3kcal0.4g0g0.7g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g50g195kcal14.5g0.7g15g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Makaroni (myllynparas raaka)333g1166kcal42.7g232.3g6.3g10.7g
Paistijauheliha 10%233g397kcal46.7g0g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2056g4166kcal238.6g501.4g131.8g22.6g
Valittu annoskoko1028g2083kcal119.3g250.7g65.9g11.3g
Annoskoko puolitettuna514g1042kcal59.7g125.4g33g5.7g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103