Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 417g264kcal12.5g20g14.6g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.2g10kcal0.5g0.1g0.9g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g63g244kcal18.1g0.9g18.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Makaroni (myllynparas raaka)417g1458kcal53.3g290.3g7.9g13.3g
Paistijauheliha 10%292g496kcal58.3g0g29.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2570g5208kcal297.8g626.8g164.6g28g
Valittu annoskoko1285g2604kcal148.9g313.4g82.3g14g
Annoskoko puolitettuna643g1302kcal74.5g156.7g41.2g7g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103