Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 500g316kcal15g24g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g75g293kcal21.8g1.1g22.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Makaroni (myllynparas raaka)500g1750kcal64g348.5g9.5g16g
Paistijauheliha 10%350g595kcal70g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3085g6252kcal357.8g752.6g197.6g33.6g
Valittu annoskoko1543g3126kcal178.9g376.3g98.8g16.8g
Annoskoko puolitettuna771g1563kcal89.5g188.2g49.4g8.4g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103