Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 667g422kcal20g32g23.3g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.7g17kcal0.8g0.1g1.5g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g100g390kcal29g1.5g30g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Makaroni (myllynparas raaka)667g2333kcal85.3g464.5g12.7g21.3g
Paistijauheliha 10%467g793kcal93.3g0g46.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4112g8333kcal477g1003g263.6g44.8g
Valittu annoskoko2056g4167kcal238.5g501.5g131.8g22.4g
Annoskoko puolitettuna1028g2083kcal119.3g250.8g65.9g11.2g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103