Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 750g474kcal22.5g36g26.2g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.5g19kcal0.9g0.1g1.6g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g113g439kcal32.6g1.7g33.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.2g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Makaroni (myllynparas raaka)750g2624kcal96g522.6g14.2g24g
Paistijauheliha 10%525g892kcal105g0g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4626g9374kcal536.6g1128.4g296g50.6g
Valittu annoskoko2313g4687kcal268.3g564.2g148g25.3g
Annoskoko puolitettuna1157g2344kcal134.2g282.1g74g12.7g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103