Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 83g53kcal2.5g4g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.8g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g13g49kcal3.6g0.2g3.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Makaroni (myllynparas raaka)83g292kcal10.7g58.1g1.6g2.7g
Paistijauheliha 10%58g99kcal11.7g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana514g1041kcal59.6g125.4g32.6g5.6g
Valittu annoskoko257g521kcal29.8g62.7g16.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna129g260kcal14.9g31.4g8.2g1.4g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103