Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 833g527kcal25g40g29.2g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.3g21kcal1g0.1g1.8g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g125g487kcal36.2g1.9g37.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Makaroni (myllynparas raaka)833g2916kcal106.6g580.6g15.8g26.7g
Paistijauheliha 10%583g991kcal116.6g0g58.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5140g10416kcal596g1253.8g329.4g56.2g
Valittu annoskoko2570g5208kcal298g626.9g164.7g28.1g
Annoskoko puolitettuna1285g2604kcal149g313.5g82.4g14.1g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103