Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2000g1265kcal60g96g70g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g300g1170kcal87g4.5g90g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Makaroni (myllynparas raaka)2000g7000kcal256g1394g38g64g
Paistijauheliha 10%1400g2380kcal280g0g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12340g25006kcal1431g3010.2g790.6g134.8g
Valittu annoskoko6170g12503kcal715.5g1505.1g395.3g67.4g
Annoskoko puolitettuna3085g6252kcal357.8g752.6g197.7g33.7g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103