Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 250g158kcal7.5g12g8.7g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.2kcal0.3g0g0.5g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g38g146kcal10.9g0.6g11.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Makaroni (myllynparas raaka)250g875kcal32g174.2g4.7g8g
Paistijauheliha 10%175g297kcal35g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1542g3124kcal178.8g376.2g98.2g16.8g
Valittu annoskoko771g1562kcal89.4g188.1g49.1g8.4g
Annoskoko puolitettuna386g781kcal44.7g94.1g24.6g4.2g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103