KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 171g45kcal2.7g6g0.3g3.3g
Paprika, punainen57g15kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g270g73kcal3.5g12.9g0.5g4.6g
Retiisi 86g15kcal1.2g1.7g0.1g1.4g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g86g227kcal24g0g14.6g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 206g408kcal5.4g1.6g39.9g13.8g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g114g114kcal20.6g0.2g3.4g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g114g229kcal19.4g2.4g14.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g2250kcal154.6g54.8g147.8g48.4g
Valittu annoskoko1104g1125kcal77.3g27.4g73.9g24.2g
Annoskoko puolitettuna552g563kcal38.7g13.7g37g12.1g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950