KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 214g56kcal3.3g7.5g0.4g4.1g
Paprika, punainen71g18kcal0.6g3.3g0.3g1.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g337g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Retiisi 107g19kcal1.5g2.1g0.1g1.7g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g107g284kcal30g0g18.2g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 257g510kcal6.8g2g49.9g17.2g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g143g143kcal25.7g0.3g4.3g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g143g286kcal24.3g3g18.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g2812kcal193.2g68.8g185g60.2g
Valittu annoskoko1380g1406kcal96.6g34.4g92.5g30.1g
Annoskoko puolitettuna690g703kcal48.3g17.2g46.3g15.1g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950