KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 343g89kcal5.3g12g0.7g6.5g
Paprika, punainen114g29kcal1g5.3g0.5g2.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g539g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Retiisi 171g30kcal2.5g3.3g0.2g2.7g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g171g454kcal48g0g29.1g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 411g815kcal10.8g3.2g79.8g27.6g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g229g229kcal41.1g0.5g6.9g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g229g457kcal38.9g4.8g29.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g4500kcal309.2g110g296g96.6g
Valittu annoskoko2208g2250kcal154.6g55g148g48.3g
Annoskoko puolitettuna1104g1125kcal77.3g27.5g74g24.2g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950