KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 386g100kcal6g13.5g0.8g7.3g
Paprika, punainen129g33kcal1.2g5.9g0.5g2.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g607g164kcal7.9g29.1g1.2g10.3g
Retiisi 193g34kcal2.8g3.8g0.2g3.1g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g193g511kcal54g0g32.8g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 463g917kcal12.2g3.6g89.8g31g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g257g257kcal46.3g0.5g7.7g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g257g514kcal43.7g5.4g33.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4968g5062kcal348.2g123.6g332.8g108.6g
Valittu annoskoko2484g2531kcal174.1g61.8g166.4g54.3g
Annoskoko puolitettuna1242g1266kcal87.1g30.9g83.2g27.2g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950