KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 43g11kcal0.7g1.5g0.1g0.8g
Paprika, punainen14g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Retiisi 21g3.8kcal0.3g0.4g0g0.3g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g21g57kcal6g0g3.6g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 51g102kcal1.4g0.4g10g3.4g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g29g29kcal5.1g0.1g0.9g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g29g57kcal4.9g0.6g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g562kcal38.8g13.8g37g11.8g
Valittu annoskoko276g281kcal19.4g6.9g18.5g5.9g
Annoskoko puolitettuna138g141kcal9.7g3.5g9.3g3g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950