KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 86g22kcal1.3g3g0.2g1.6g
Paprika, punainen29g7.3kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Retiisi 43g7.6kcal0.6g0.8g0g0.7g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g43g114kcal12g0g7.3g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 103g204kcal2.7g0.8g20g6.9g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g57g57kcal10.3g0.1g1.7g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g57g114kcal9.7g1.2g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g1125kcal77.4g27.4g74g24.2g
Valittu annoskoko552g562kcal38.7g13.7g37g12.1g
Annoskoko puolitettuna276g281kcal19.4g6.9g18.5g6.1g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950