KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 129g33kcal2g4.5g0.3g2.4g
Paprika, punainen43g11kcal0.4g2g0.2g0.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g202g55kcal2.6g9.7g0.4g3.4g
Retiisi 64g11kcal0.9g1.3g0.1g1g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g64g170kcal18g0g10.9g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 154g306kcal4.1g1.2g29.9g10.3g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g86g86kcal15.4g0.2g2.6g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g86g171kcal14.6g1.8g11.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g1687kcal116g41.4g111g36g
Valittu annoskoko828g844kcal58g20.7g55.5g18g
Annoskoko puolitettuna414g422kcal29g10.4g27.8g9g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950