KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 150g39kcal2.3g5.2g0.3g2.8g
Paprika, punainen50g13kcal0.4g2.3g0.2g1g
Punasipuli, kuorittu, 100g236g64kcal3.1g11.3g0.5g4g
Retiisi 75g13kcal1.1g1.5g0.1g1.2g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g75g199kcal21g0g12.8g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 180g357kcal4.7g1.4g34.9g12.1g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g100g100kcal18g0.2g3g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g100g200kcal17g2.1g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g1968kcal135.2g48g129.6g42.2g
Valittu annoskoko966g984kcal67.6g24g64.8g21.1g
Annoskoko puolitettuna483g492kcal33.8g12g32.4g10.6g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950