Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaalilaatikko ilman riisiä

Leikkaa kaali suikaleiksi ja laita esim.

wokkipannuun tilkka vettä, siirappi ja kaalisuikaleet hautumaan kannen alle siksi aikaa, kun ruskistat jauhelihan.

Lisää jauhelihan joukkoon suolaa, meiramia ja jauhettua mustapippuria.

Laita uunivuokaan kaalisuikaleet ja jauheliha kerroksittain.

Kaada päälle ruokakerma.

Paista laatikkoa 200 asteisessa uunissa n. 1 tunti.

Muksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1100g232kcal13.2g37.4g2.2g23.1g
Ruokakerma Valio 5%100g60kcal1.2g2.8g5g0g
Sipuli (käsittelemätön)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen800g1112kcal152g0g56g0g
Siirappi, tumma40g128kcal0g29.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4540g3191kcal337g164.6g127.4g56.2g
Valittu annoskoko2270g1596kcal168.5g82.3g63.7g28.1g
Annoskoko puolitettuna1135g798kcal84.3g41.2g31.9g14.1g
Arvot/100g100g70kcal7.4g3.6g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=23800