Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 83g119kcal10.4g0.2g8.5g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g76g394kcal4.8g30.7g29.4g2g
Hunaja 21g70kcal0.1g17.1g0g0g
Voi 30g219kcal0.4g0.1g24.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g1604kcal31.4g96.2g125g4g
Valittu annoskoko210g802kcal15.7g48.1g62.5g2g
Annoskoko puolitettuna105g401kcal7.9g24.1g31.3g1g
Arvot/100g100g382kcal7.5g22.9g29.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469